Bucatar sef

Cerinte

- Bune abilitati de planificare si coordonare   

- Coordonarea bucatariei, personalului si a furnizorilor   

- Capacitate de stabilire miniu si calcul costuri   

- Verifica stocurile si comanda necesarul   

- Controleaza procesul de preparare si aranjarea mancarii, respectand cele mai stricte norme de igiena si calitate   

- Intocmirea retetarului si a meniului zilnic   


Sarcini

- Raspunde de mentinerea gradului de profesionalism in realizarea activitatilor indeplinite de intregul personal din bucatarie   

- Respecta normele de SSM si PSI si asigura respectarea acestora de catre intrg personalul de sub ordine. etc.   

- Raspunde de controlul tuturor activitatilor desfasurate in bucataria restaurantului, oferind produse si servicii la cele mai inalte standarde   

- Respecta procedurile de lucru generale specifice firmei   
- Respecta regulamentul intern si regulamentul de organizare si functionare si se asigura de insusirea si respectarea acestora de catre personalul din subordine.