Ajutor de bucatar

Cerinte

- Dinamism

- Responsabilitate , buna comunicare,

- Afinitate pentru Arta culinara

- Spirit de organizare

- Studii: Minine ogligatorii

Experienta : reprezinta un avantaj


Sarcini

- Răspunde de păstrarea în bune condiţii a ustensilelor şi aparaturii

- Răspunde de respectarea normelor de igienă şi securitate a muncii

- Cunoaşterea proceselor tehnologice de preparare a alimentelor

- Cunoaşterea sortimentelor de alimente

- Rapiditate în realizarea sarcinilor

- Face prelucrările preliminare gătitului - sortează, curăţă, spală, divizează şi mai apoi găteşte - fierbe, frige, coace, prăjeşte

- Asista bucatarii,  indeparteaza reziduurile alimentare, etc.


OFERIM

- Program la alegere: o zi/cu o zi lucratoare; 2 zile /cu 2 zile libere; 5 zile/2 zile libere

- Salariul: minim 1900 lei